Sådan bliver du medlem

Hvis du gerne vil være medlem, er det bedste du kan gøre at møde op til en af vores træninger. Men inden da, giv et ring til vores formand Malene.

Malene kan fortælle dig om holdet du gerne vil træne med, har træning denne dag, og kan sætte dig i kontakt med den som er holdleder.

Klubbens kontaktinfo

Formand:
Malene Randskov

Email:
malene.randskov@hotmail.com

Hold i Vallenbæk

Pt. har 4 hold

Første Herre (FH), træner pt. mandag 19-20.30 og onsdag 19.30-21, og spiller med i første division

Første Dame (FD), træner pt. hver onsdag, mellem 18-19.30. og spiller med i første division

Herre Motion (HM), træner pt. hver mandag mellem 18-19. Med mulighed for at spille med i Herre 2 Kampe. Fokus i HM er at vi får rørt os og har det sjovt sammen. Der er ikke mange øvelser men meget spilletid.

VF Kids, som er et stort blandet børne hold, hvor der er blandet aldre fra 6 til 10

Vi har 3 hold tilmeldt turnering, 1. herrer, 1 dame og 2 herrer. Sidstenævnte består at u 17 spillere, herrer motion og de damer som gerne vil spille mere. Det er altså et hyggehold, hvor ambisionen mere er at have det sjovt, end at vinde (men det går vi altså også efter).

Klubbens historie

Vallensbæk floorball blev stiftet tilbage i 1998 og gik i de første år under navnet Vallensbæk Floorball Hijackers, men fik senere navnet Vallensbæk Floorball Supreme eller i folkemunde VF Supreme. Den består i dag af 4 hold. 2 herreseniorhold(1. og 3. div.), 1 dameseniorhold(1.div) og 1 U15-hold (U15A).

Klubben har på det sportslige plan oplevet mange rutsjeture lige fra at have både et dame og herrehold i ligaen til nærmest ikke at eksistere. Klubben har dog altid fungeret som en korkprop, den popper altid op til overfladen igen. Efter at herrerne har været en tur nede og vende i 3. division er holdet nu at finde i 1. division og går en spændende sæson i møde.

Dameholdet har fået styr på træningssituationen og ser stærkere ud end nogensinde før med deres hold i 1 division.

Til sidst men ikke mindst vores U15-hold som der er kæmpe forventninger til de kommende sæsoner. De vil med tiden, ved hjælp af hårdt arbejde, blive morgendagens stjerner.